bg

kookclub februari 2016

Februari 2015

Voorgerecht : Gevulde courgette met Scampi

 

Olijfolie, look, ajuin, rozemarijn, thijm, witte wijn en laten inkoken
Daarna 2 blikken gepelde tomaten toevoegen

½ courgette p.p. 5’ in de oven. Afkoelen en p&z erop

 

Risotto maken met kipbouillon en smeuiig houden

 

3 scampi’s p.p. pellen en versnijden

 

Risotto + scampis + basilicum + sterke tomatensaus + parmezaanse kaas: in courgette opvullen en kaas erop à In de oven 200° gedurende 5’

 

Vinaigrette van balsamico, p&z en olijfolie

 

 

 

   

Hoofdgerecht : Jonge duif met schorseneren

 

Aardappelen,zilveruitjes en schorseneren allemaal schillen
2 grote ajuinen grof hakken
duiven aanbakkenin boter en olie met p&z,ajuin bruin bier. In de oven 200 ° gedurende 15 min. en daarna 5 min. rusten
Duiven versnijden,billetjes controleren en eventueel 5 min. laten sudderen in de saus
aardappelkoekjes : aardappelen raspen ,p&z,ei,bieslook en pijpajuiin

 

 

 

 


Nagerecht : Koude citroen Sabayon

 

opkloppen tot sabayon
nadien 40 cl halfopgeklopte room onder mengen

 

  Ingrediënten PER 4 pers
-----------------------

---------------------------------------

 

6 Eidooiers

 

10 cl Citroensap

 

10cl witte wijn

 

70gr suiker

 

3 gelatine blaadjes

 

Reserveren

U bezit geen vivabox-kortingbon?
Word vaste klant en boek hier -5%




Hotel De stokerij te Oudenburg, West-Vlaanderen - Overnachten nabij Brugge, Oostende en De Haan

Promoties
1 Nacht genieten met Halfpension
  • Prijs arrangement voor 2 personen 
  • Welkomsdrankje en alle toeristische informatie 
  • Ontbijt met tal van streekspecialiteiten 
  • Bij reservatie in een kamer met Spabad dan worden badmantels & etherische oliëen voorzien
  • Marktmenu ( tapasplank met luxe visspecialiteiten,hoofdgerecht Vis ) Vlees op aanvraag